Etusivu

detalji boutique

Uniikilla twistillä naisten muotia päästä varpaisiin

Naisten muodin uutuudet

 

detalji - ajatonta muotia aikuisille naisille!

 

It's all about the details

Detalji boutiquesta löydät ajattomia, mutta kuitenkin yksilöllisiä naisten vaatteita ja asusteita, jotka soveltuvat sekä arkeen että juhlaan. Putiikkien ja nettikaupan valikoima on suunniteltu sinulle, aikuiselle naiselle, joka haluat pukeutua mukavasti, mutta mielenkiintoisesti. Vaatteissamme on ihania yksityiskohtia, detaljeja, ja materiaaleissa suosimme hengittäviä luonnonkuituja, kuten maanläheistä pellavaa, lumoavaa silkkiä ja pehmoista kashmiria.

 

Uutuuksia

Tilaa Detaljin tuotteita netistä tai poikkea lämminhenkiseen myymäläämme Espoossa tai Helsingin Ullanlinnassa. Putiikkien aukioloajat löydät sivun alaosasta. Olemme sinua varten, joten kysy jos jokin asia askarruttaa! Uutuuksia saapuu sekä verkkokauppaan, että putiikkeihin lähes viikottain. Kesäuutuuksia saapuu lisää touko-kesäkuun vaihteessa.

 

detalji_putiikki

 

Alekoodi

Jos sinulla on voimassaoleva ALE-koodi, kirjoita se “Tilausta ja toimitusta koskevaan huomautus-laatikkoon”, ennen kuin maksat ja vahvistat tilauksen. Alennus hyvitetään jälkikäteen Klarnan kautta ja se näkyy Klarnalta tulevassa sähköpostissa. Tilauksen jälkeen annettuja koodeja emme voi hyväksyä. Koodia ei tarvita jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin.

 

 

 

 

TILAA UUTISKIRJEEMME TÄSTÄ!


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot