Meidän tarinamme

 

 

Muotia aikuisille naisille, piensisustusta ja lahjoja

 

Ajatus detaljista syntyi sen pohjalta, mitä itse olisin toivonut saavani vaateostoksilla: asiantuntevaa palvelua ja aikuiselle naiselle sopivia kokonaisia asukokonaisuuksia päästä varpaisiin saman katon alta. Kaipasin rehellistä ja auttavaa palvelua, jossa asiakkaan haasteet huomioidaan. En halunnut myöskään juosta useissa kaupoissa ja aina viimeisten trendien perässä, kokeakseni olevani muodikas ja tyylikäs. Jokaisella meillä on kuitenkin omat epävarmuutemme, mutta kauniit vaatteet ja asusteet voivat saada olon tuntumaan aivan mahtavalta! Upean ja kauniin itsevarman olotilan halusin luoda asiakkaillenikin, niin pitkälle kuin muodilla se on mahdollista.

 

Koin myös, että oli haastavaa löytää Suomesta moderneja ja samalla rentoja naistenvaatteita kohtuuhinnoilla. Tarjolla tuntui olevan joko liian asiallisia, kalliita ja tylsiä vaatteita tai vain teinitytöille sopivaa muotia. Päätin siis itse ryhtyä toimeen. Testasin konseptia ensin myymällä hankkimaani naisten muotia kotikutsuilla. Kutsujen menestys osoitti sen, että muillakin naisilla oli tarvetta ajattomalle ja edulliselle naisten muodille, joka muuntautuu helposti stailaamalla arkeen sekä juhlaan. Uskaltauduin perustamaan omia toiveitani vastaavan ensimmäisen palvelevan kivijalkakauppani, jonka valikoimaan kuului myös piensisustusta. Suurin osa naisten vaatemuodista on omaa maahantuontiani ja ne sisältävät kivoja detaljeja ja jippoja. Suosin uniikkista luonnonmateriaaleista tehtyä naisten muotia, kenkiä, koruja ja asusteita

 

detaljibutik_vaakapien

 

Asiakaspalvelu ja vuorovaikutus

 

Detaljissa yhdistyy rakkauteni laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä kauniisiin asioihin. Ollessani Finnairilla lentoemäntänä, työn yksi parhaista puolista oli asiakaspalvelu ja vuorovaikutus ihmisten kanssa. Yritykseni päätavoitteina on myös muodostaa rento sosiaalinen ilmapiiri asiakkaiden kanssa ja pyrimme olemaan avuksi kaikille jotka sitä kaipaavat vaatevalinnoissaan. Tällä hetkellä yhdessä osaavien myyjieni kanssa autamme asiakkaita sekä putiikeissa että nettikaupassamme.

 

Kauniit asiat taas ovat olleet läsnä elämässäni jo pitkään. Olen aina ollut kiinnostunut sisustuksesta ja mielenkiintoisista yksityiskohdista. Korujen tekeminen on ollut harrastukseni jo 10 vuotta ennen detaljin perustamista. Korut ja muut asusteet sekä piensisustustuotteet ovatkin säilyneet tärkeänä elementtinä myyntivalikoimassamme.

 

Vuorovaikutusta ja sosiaalisuutta puolestaan olen lisännyt tarjoamalla pukeutumisneuvontaa sekä järjestämällä suosittuja naisten iltoja ja Arjen Luxusta tapahtumia. Nyt, detalji löytyy Espoon lisäksi myös Helsingistä, netistä ja kesäisin Hangosta.

 

 

-Nina

 

Nina_detalji

 

Vastuullisuus, ekologisuus ja hyväntekeväisyys

 

 

Mistä tuotteet tulevat?

 

Suurin osa muodistamme tulee EU:sta omana maahantuontinamme pieniltä tukkuportailta noudattaen EU:n regulaatioita. Suurin osa vaatevalikoimastamme on valmistettu ja tuotettu Italiassa. Koko ketjua emme tunne, koska meillä ei ole tällä hetkellä omaa tuotantoa. Oma tuotanto yleensä tarvitsisi suuremmat volyymit.

 

Ekologisuus ja vastuullisuus?

 

Valikoimamme koostuu pienistä ajattomista ostoeristä, jotta ei jäisi turhia ylijäämiä saastuttamaan tekstiilijätteenä.

Muotimme on melko ajatonta, jotta vältetään turhaa kulutusta. Suosimme ostoissamme kahta vuodenaikaa, syksy/talvi sekä kevät/kesä. Näin pystymme myymään kokoelmaa pidempään ja ne eivät niin helposti päädy halpakulutukseen. Ylijäämät lahjoitamme lopulta kierrätykseen ja hyväntekeväisyyteen. Nettikaupassamme toimitukset useimmiten maksavat ja näin vältämme turhia edestakaisten kuljetusten tuomia polttoainesaasteita. Näin ollen asiakkaamme ostavat vastuullisemmin ilman kokeilu-ja impulssiostoja.

 

Materiaalit, koot?

 

Suosimme aina mahdollisuuksien mukaan tuotteissamme hengittäviä ilmavia luonnonkuituja: pellavaa, silkkiä, villaa, viskoosia, modaalia, puuvillaa, cashmerea etc. Osa tuotteistamme on ns.yhden koon tuotteita, jotka myös osaltaan vähentävät ylijäämiä ja tekstiilijätettä, koska ostoerämme ovat pienempiä. Mittaamme aina kaikki mallit sekä koolliset että yhden koon tuotteet. Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään myös mittanauhaa oikeata kokoa valitessa, jotta turhilta ostoilta ja lähetyksiltä vältyttäisiin. 

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot